Els veïns de Sant Pere i Sant Pau no recorreran el projecte de construcció d'un centre de culte al barri

Els veïns de Sant Pere i Sant Pau de Tarragona descarten recórrer als jutjats la decisió de l’Ajuntament d’instal·lar un centre de culte en aquest barri, després que les seves al·legacions s’hagin rebutjat. Creuen que el procés seria massa llarg i no beneficiaria a ningú. Tot i això des de l’Associació de Veïns La Unió consideren que la implementació d’aquesta mesquita no compleix del tot amb la normativa urbanística, creuen que hi havia altres ubicacions i acusen el consistori tarragoní de no voler parlar amb ells. Avisen que quan el centre funcioni, estaran pendents perquè compleixin totes les normatives.

Des de l’Ajuntament asseguren que els tècnics municipals han estudiat i resolt totes les al·legacions presentades i que algunes d’elles han obligat a justificar millor la proposta als promotors. Diuen que es traca d’una activitat privada que compleix amb la normativa urbanística que va promoure i aprovar el consistori l’any 2016.

Des de la Comunitat Islàmica Assalam, promotors del nou centre de culte, no volen fer declaracions fins que l’aprovació hagi passat pel ple de la setmana que ve i sigui definitiva. Recordem que la comissió informativa de Territori de l’Ajuntament va aprovar la implementació del centre amb els vots a favor de l’equip de govern, Ciutadans i la CUP. PSC i Junts per Tarragona es van abstenir i el PP hi va votar en contra.