Cornellà - Nàstic (3-1)

Adeu a la Copa Catalunya. Amb 8 titulars provinents del primer equip els grana van ser molt inferiors als locals, de la Segona B, i es queden sense opcions de revalidar el títol de campions.

Si algun futbolista dels de blanc i negre volia convèncer Rodri per jugar diumenge contra el Numància va fracassar en l'intent. Malgrat la diferència de lligues, el Cornellà va ser millor que el Nàstic i va sentenciar a pilota aturada gràcies també al desencert visitant. Al minut 34 Enric Gallego connecta al segon pal una centrada des de l'esquerra que, incomprensiblement, Bernabé Barragán no atura. Va ser el primer gol del partit d'un Cornellà vuitè classificat de la Segona Divisió B. La reacció grana, però, va ser ràpida, i Juan Muñiz va fer bona l'assistència de Pol Valentin des de la dreta per aconseguir l'1 a 1.

A la represa, el domini dels rosats va ser clar, una insistència que va tenir premi al minut 61 quan Ricard Pujol remata aquest córner superant de nou Barragan, substituït poc després. Mala nit també per Perales, protagonista del tercer i definitiu gol del Cornellà, obra d'Édgar al minut 73 i que neix d'una altra acció d'estratègia del rival. 3 a 1, el Nàstic s'acomiada de la Copa Catalunya i els inhabituals perden opcions per diumenge al camp del Numància a tan sols mes i mig d'obrir-se el mercat de fitxatges de l'hivern.