La Festa per a Tothom celebra 30 anys d'història d'una manera atípica

La pandèmia ha obligat a reformular totes les festes i anul·lar molts actes però la COVID-19 no ha pogut aturar la Festa per a Tothom. Enguany aquest col·lectiu està d’enhorabona perquè celebren 30 anys que es fan unes Festes de Santa Tecla d’una manera inclusiva. I és que la ‘Festa per a Tothom’ permet a persones amb altres capacitats gaudir d’aquesta celebració.

tothom1

Tot plegat és possible gràcies a la participació, implicació i entusiasme de moltes persones, que de manera voluntària comparteixen el seu temps lliure per fer d’aquest col·lectiu una autèntica penya festiva. Bona part és gràcies a treballadors i familiars de DOW Tarragona que es bolquen des de fa 22 anys amb aquesta celebració. Una penya festiva integrada per més de 240 persones.

A banda de celebrar diverses activitats lúdiques als centres, també s’ha reservat pel Pregó un espai per a 25 cadires de rodes per donar visibilitat i presència al col·lectiu. Pels usuaris és significatiu ser protagonistes de la festa.

tothom2

A tots els usuaris se’ls entrega una Caixa de la il·lusió, un obsequi sorpresa amb elements festiu de Santa Tecla. Durant aquests 30 anys d’història més de 2.500 persones han donat vida en aquesta iniciativa que ha estat exemple per a molts altres indrets.