La Crida dona el tret de sortida a les Festes de Santa Tecla

A les set del vespre la Cobla de Ministrers del Consell Municipal ha interpretat els Tocs d’obertura per donar la benvinguda a La Crida. Un acte insòlit on aquest any s’ha canviat la ubicació i les muralles i el seu passeig arqueològic han substituït el Saló d’actes municipal per complir d’aquesta manera amb els protocols sanitaris. 

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà  ha recordat que s’ha volgut fer una festa “brillant” amb el compromís de tots els que hi participen i ha assegurat que “Tarragona no renuncia a Santa Tecla”.

La protagonista, però, de l’acte ha estat l’escultora tarragonina Àngels Cantos que ha estat nomenada Perpetuadora de les festes. Una notícia que, quan li van anunciar, no s’esperava pas. L’escultora, emocionada, ha recordat les festes de la ciutat i alguns dels seus projectes que ha fet vinculats sobretot amb el seguici.

DDR LA CRIDA 2

A l’acte també s’han reconegut els teclers i tecleres d’honor i diverses entitats del seguici, i s’ha representat el Ball d’Homenatge de l’Esbart Santa Tecla. Com és tradició, l’alcalde i la Perpetuadora han encès la metxa dels Onze Morters per donar pas a la primera tronada de les festes d’aquest 2020.