La Red Cup s'adapta a la crisi i apuja el potencial tenístic

La segona edició de la Red Cup júnior del Tennis Tarragona serà la de major nivell de la història i aplicarà un sistema capdavanter en detecció de possibles positius. Se celebrarà del 28 de setembre al 4 d'octubre i serà la segona edició d'un certament que puja d'esglaó al rànquing internacional.

La Red Cup avança i ho fa com a torneig de quart nivell dins els cinc existents al món, prova irrefutable de la notable acceptació de la jornada inaugural del 2020. Hi haurà dos quadres, el femení i masculí, amb 32 jugadors cadascun i una fase prèvia amb 64 competidors més a la recerca del passi a la ronda definitiva. I es farà respectant les normatives de prevenció de la COVID-19. Així, els participants se sotmetran a proves test ràpides i a revisions diàries de temperatura. A banda, es comptarà amb un equip mèdic per actuar davant incidències. La demanda també creix i és que el canvi de dates arran de la pandèmia ha jugat a favor del Club Tennis Tarragona.

tenniis

Quatre raquetes del Club Tennis Tarragona disposen de 'wild card' i hi haurà 12 invitacions més que des definiran d'aquí a uns dies. Joves tenistes d'arreu del món fins i tot amb una expedició japonesa. Amb accés gratuït i respectant les mesures de distanciament, l'esport és compatible amb la salut.

L'objectiu de l'equip organitzador és que la Red Cup avanci posicions en el rànquing de proves júnior per passar de l'actual quarta divisió a categories superiors en un futur.