47 cims en un sol dia per accedir al Llibre Guinness dels rècords

El Club Excursionista Alliberadrenalina vol fer història diumenge amb la col·laboració de més d'un centenar dels seus membres que buscaran el repte d'assolir a peu les gairebé una cinquantena de principals muntanyes de la demarcació de Tarragona.

Es reinventen per adaptar-se a la COVID que impedeix la celebració d'activitats atlètiques multitudinàries. Així va sorgir la proposta dels 47 cims, que comptarà amb la participació de 110 socis del Club Excursionista Alliberadrenalina i que, en grupets d'entre dues i quatre persones, completaran l'original proposta esportiva durant tota la jornada de diumenge.

És la versió tarragonina dels '100 cims' organitzats per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya. Des del conjunt tarragoní han presentat la iniciativa als responsables del Llibre Guinness dels rècords.

allibera

La preparació prèvia és primordial per afrontar en condicions una jornada amb desnivells diversos i que passarà per gairebé la totalitat de comarques de la demarcació, entre elles l'Alt Camp i la Conca de Barberà, amb sis i tres intents de cim, respectivament. El club, anteriorment, ja va dur a terme caminades benèfiques en què es van recaptar 10.000 euros per a la Fundació Vicenç Ferrer.

De nord a sud, gairebé la meitat dels membres del Club Excursionista Alliberadrenalina de Tarragona faran possible una trobada esportiva que pretén tenir continuïtat anualment i que es podrà recuperar a les xarxes amb material enregistrat pels propis esportistes.