L'ADT presenta Borja San Miguel com a nou entrenador

A tres setmanes d'entrar en competició a la Lliga Catalana EBA, l'ADT ja compta amb l'encarregat de comandar la nova aventura al bàsquet estatal, l'entrenador barceloní Borja San Miguel. L'objectiu del club de Torreforta, crear un projecte a llarg termini a la Lliga EBA.

San Miguel arriba a Torreforta després de dos anys a la lliga austríaca, on va estar a punt d'aconseguir l'ascens a la primera divisió Dorbnirn Lions aquesta passada temporada. Amb experiència en clubs EBA com el Martorell i el Muro balear, el nou tècnic coneix a la perfecció una categoria on tenia ganes de tornar després de les seves experiències a l'estranger.

És conscient del poc temps que tindrà per a confeccionar una plantilla competitiva des del primer moment, però també té clar que per aconseguir-ho s'han de seguir una sèrie de passos claus.

I és que l'objectiu d'aquest ADT que fa tan sols unes setmanes coneixia que tornaria a les categories estatals nou anys després, és conformar un projecte més enllà dels vuit mesos de competició que té ara per davant a la EBA.

L’equip tornarà el proper dilluns als entrenaments amb l'horitzó del primer partit de la Lliga Catalana EBA el dia 20 d'aquest mes de setembre a la pista del Salou