La COVID-19 desfà la Copa d'Espanya i dificulta la supervivència del Club Ciclista Campclar

La temporada a la categoria elit-sub 23 pràcticament s'ha acabat. Vuit de les nou proves restants han caigut per decisió dels ajuntaments, un panorama que deixa el projecte tarragoní en seriós perill de supervivència de cara al 2021.

El Gran Premi Valladolid de diumenge va ser la tercera cita d'una graella ciclista amb dotze parades i la primera posterior a l'aturada per l'estat d'alarma. A partir d'aquí, veure les promeses de les dues rodes per les carreteres serà pràcticament impossible perquè vuit de les nou proves restants no se celebraran. Només es manté en peu el Memorial Valenziaga, a Eibar, el 14 d'octubre. Els consistoris tomben les jornades tot i que no s'ha produït cap positiu de COVID-19 al pilot.

El pressupost dels tarragonins per a la present campanya s'acosta als 60.000 euros però, si no competeixen, no cobren dels patrocinadors, que tampoc treuen profit de posar el seu nom al mallot del Team Compak. Això podria provocar l'estampida d'espònsors i la desaparició de la majoria d'equips elit - sub23, entre ells el local.

lisme tecla

Un Club Ciclista Campclar que organitza anualment el Trofeu Santa Tecla a la Rambla Nova, que s'acosta a l'edició número 33, ara per ara entre interrogants. Cal recordar que l'entitat rep una subvenció per part del consistori i que aquests ajuts se supediten també al desenvolupament d'un esport a mig gas per culpa de la pandèmia.