Fran Carbia torna a casa

Ara ja no pas com a cedit sinó amb contracte com a jugador del Nàstic per dues temporades. Cedit mesos enrere per l'Eivissa, el conjunt grana i el davanter compleixen així el desig de totes dues parts. Una informació que ha avançat el Diari Més aquest matí.

Retrocedim en el temps mig any i sis dies per recordar la victòria del Nàstic davant l'Ebro al Nou Estadi. Mitja hora de partit, Brugui es lesiona i l'ensurt avança el debut del tarragoní Fran Carbia com a cedit fins a finals d'un curs inacabat pel coronavirus. Fran Carbia va trigar tres minuts a estrenar-se com a golejador, i va ampliar el seu compte particular a les acaballes. És, sense cap mena de dubte, un dels favorits de l'afició del Nàstic, que ha reclamat constantment la necessitat de recuperar el davanter de 28 anys.

NASSS

La presència de l'Eivissa al 'playoff' d'ascens i els canvis a la banqueta balear van endarrerir les negociacions que, finalment, han arribat a bon port per reforçar la zona d'atac del conjunt dirigit per Toni Seligrat. És tan sols la segona cara nova confirmada amb la del porter Gonzi, tot i que els defenses Joan Oriol i Marc Trilles també apuntalaran la segona proposta del Nàstic a la categoria de bronze.

Les sessions d'adaptació a les rutines físiques ja han començat amb la intenció d'adequar cadascun dels integrants de la plantilla a l'atípica pretemporada pels dubtes generats per la crisi sanitària. Una pandèmia que també ha transformat el ritme habitual d'arribada de fitxatges. Qui ja ha deixat el club és el porter Cheikh, cedit al filial de l'Oviedo.