Tanca amb èxit una edició diferent del Festival Sota la Palmera

Joan Masdéu i Alidé Sans van ser els últims artistes en pujar a l'escenari del Festival Sota la Palmera, organitzat per l’Espai Jove Kesse. A causa de la Covid-19 el festival s’ha hagut d’adaptar a les mesures sanitàries, i han canviat el format. En altres edicions tenien un espai on acollien 500 assistents, i enguany l'aforament màxim era de 100 persones i s'havia de reservar per cita prèvia. Tot i això, ha estat un èxit, cada concert van omplir entre el 90 i el 100% de les places.

Des de l'organització, valoren molt positivament l'acollida que ha tingut el festival, i reivindiquen que tot i la situació que s'està vivint es pugui continuar fent cultura segura, i concerts en viu i en directe.

Abans d'entrar al recinte es va prendre la temperatura a tots els assistents i es va complir amb totes les mesures sanitàries de distanciament social. En total, des del 3 de juliol fins aquest cap de setmana han actuat una desena d'artistes a l’escenari del Festival Sota la Palmera, entre ells El Diluvi, Sara Socas o Pepet nuet.