El festival Psicurt manté la seva cinquena edició amb bon volum d'obres

El PSICURT es consolida com un dels festivals de salut mental del territori espanyol. Ho evidencia el volum d’obres rebudes  per accedir a la selecció que bastirà la secció oficial de la cinquena edició del certamen. En total són 304 els curts inscrits a un festival temàtic i que té com a objectiu apropar a la ciutadania els diferents àmbits d’intervenció, prevenció i promoció de la salut mental a través del cinema.

A banda de la secció oficial, que ja ha tancat el període d’inscripció, el festival també promou una secció l’Educurt, pensada per a estudiants d’ESO, BAT i cicles formatius. De moment hi ha inscrits 6 curtmetratges però el període d’inscripcions continua obert fins al 30 de setembre.

Els organitzadors del festival confien que aquest es pugui celebrar amb normalitat entre el 8 i l’11 d’octubre, tot i que saben que hauran d’estar pendents de les mesures de seguretat sanitàries derivades de l’evolució de la Covid-19. De moment es treballa amb la possibilitat de fer servir dues sales de projeccions i fer també sessions online per arribar al màxim de públic possible.