El FITT comptarà amb tres estrenes absolutes i sis en l'àmbit estatal

Del 2 al 5 de setembre Tarragona viurà una nova edició del FITT Noves Dramatúrgies. Tot i la situació d’incertesa per la COVID-19, els organitzadors tenen la convicció de tirar endavant el festival. Consideren que aquesta setena edició és la de consolidació i que el certamen comença a fer-se un nom dins del panorama, així ho han demostrat, diuen, les experiències que sorgeixen d’aquí.

Enguany destaquen com a caps de cartell Rodrigo Cuevas que farà l’espectacle inaugural i Sol Picó, Premi Nacional de Dansa, que portarà a Tarragona la preestrena del seu nou espectacle ‘Malditas Plumas’. A banda, per primera vegada hi haurà una producció pròpia. El FITT acollirà tres estrenes absolutes i sis produccions que mai s’han vist a l’estat espanyol. Set obres aniran a concurs i hi ha companyies de vuit nacionalitats diferents.

El Festival apostarà un any més per la formació. Es faran dos tallers i a banda s’obrirà per primera vegada al públic en general les taules rodones i conferències.

Tot i l’actual situació, on s’hauran de prendre les mesures obligades per sanitat, es preveu que hi hagi més públic que l’any passat. Ja s’han venut 50 abonaments, la mateixa xifra que hi va haver en tot el festival l’edició anterior.