La BUMT prepara concerts per aquest estiu a Tarragona

La Banda Unió Musical de Tarragona prepara concerts per aquest estiu. Ho fa tenint en compte les recomanacions sanitàries, amb la qual cosa, la dificultat és obvia. No és fàcil col·locar 55 músics dalt de l’escenari garantint el distanciament entre ells. També han hagut de buscar un nou espai per assajar.

Els músics de la banda Unió Musical de Tarragona van arribant al pati del col·legi Sagrat Cor, espai a l’aire lliure que per dimensió els permet garantir la distància sanitària de seguretat entre músics. Es situen en formació i inicien l’assaig general de concert que properament portaran a l’auditori del Camp de Mart. Els servirà sobretot per captar les noves sensacions sonores motivades pel distanciament entre instruments dalt de l’escenari.

Dissabte el primer concert

Després de dies ja assajant per seccions ha arribat el moment de posar-ho tot en comú. Dirigida des del mes de gener per Jordi Masip, l’orquestra tarragonina presentarà un espectacle poètico-musical amb un repertori global que vol convertir-se en un Viatge per les emocions.

El primer dels concerts programats aquest estiu per la Banda Unió Musical de Tarragona tindrà lloc dissabte a les vuit del vespre a l’Auditori del Camp de Mart. Les entrades, que costen tres euros, es poden adquirir a través de Tarraco Ticket.