Desconeixença de l'App de control de platges en el primer cap de setmana de funcionament

 

Des de la setmana passada les platges de Tarragona compten amb un sistema per controlar-ne l'aforament amb l'objectiu de poder garantir el distanciament social. D'aquesta manera, volen evitar possibles aglomeracions. Aquest ha estat el primer cap de setmana que els usuaris de l'aplicació de telèfon mòbil 'Tgn Emergències' han pogut saber l'estat en temps real de cada platja.  Els banyistes de l'Arrabassada veuen amb bons ulls aquesta iniciativa, però la majoria d'ells, desconeixien la seva existència.

Amb les mesures actuals establertes des del consistori, la platja de l'Arrabassada té un aforament màxim de 3.000 persones. Segons l'aplicació, la tarda de dissabte, la platja es trobava al voltant d'un 14% de l'aforament total. Tot i això des de la mateixa app s'avisa a l'usuari que aquesta es troba en fase de proves i les dades mostrades poden diferir de la realitat. Un pensament que tenen en comú moltes de les persones que es van apropar a la platja.

A més, durant tot el cap de setmana, patrulles de la Guàrdia Urbana també han informat als banyistes per tal de vetllar el compliment de les mesures.