Gladiadors de Tarragona, el naixement del futbol americà a la ciutat

Aquest és el primer entrenament a portes obertes dels Gladiadors de Tarragona. Sota aquest nom, neix el projecte de futbol americà a la ciutat. Una desena de nois s'han apropat als peus del Riu Francolí per provar aquesta activitat: un esport d'unitat i d'equip. La iniciativa sorgeix de la mà de Bart Iccarino, que va ser entrenador durant 5 anys de l'equip de futbol americà de Reus, i conjuntament amb un jugador d'aquest mateix equip, han decidit impulsar aquest esport a Tarragona.

Objectiu: competir a partir del setembre

Els Gladiadors de Tarragona formen part del projecte Academy Football que els permet comptar amb un entrenador d'Estats Units, Artie Rowell, que formarà els joves que vulguin aprendre l'esport. L'objectiu principal, si tot va bé i són suficients persones, és crear un equip de cara al setembre i que pugui arribar a competir a la lliga autonòmica. D'altra banda, també volen crear una xarxa social. És per això que treballaran conjuntament amb centres de menors per tal d'oferir gratuïtament a joves ser part de l'equip.

Dissabte vinent serà la segona oportunitat per poder assistir a les portes obertes per conèixer el futbol americà. Després, durant tot l'estiu, tenen plantejat entrenar els dimarts i dijous de 7 a 9 del vespre, per poder arribar amb forces i ben preparats al mes de setembre.