El Càmping Trillas Tamarit crea la primera zona anti-COVID d'Europa

El Càmping Trillas ha destinat una zona exclusiva per a clients lliure de COVID-19. Abans d'entrar-hi, hauran de donar negatiu a un test PCR i un cop a dins no podran sortir del recinte fins que marxin del càmping. Això sí, se'ls ha creat un petit resort amb totes les comoditats possibles.

Crear una zona totalment aïllada que permeti a un perfil de client de risc respecte a un contagi de coronavirus gaudir amb totes les comoditats d'una estada de càmping aquest estiu. Aquest és l'objectiu del Càmping Trillas de Tamarit, que dona una passa més en les mesures de seguretat implantades aquesta temporada.

GENT GRAN O AMB PATOLOGIES PRÈVIES

D'aquesta manera fins a una cinquantena de famílies disposaran d'una hectàrea de terreny on per entrar caldrà haver passat un test PCR de manera negativa i de la que no es podrà sortir ni cap a altres zones del càmping ni cap a l'exterior.

Uns clients que començaran a arribar a mitjans del mes de juliol i que responen a perfils molt clars.

ELS TREBALLADORS ESTARAN 'AÏLLATS' TOT L'ESTIU

La iniciativa, pionera a Europa, compta amb l'aval de les autoritats sanitàries i la col·laboració de la Fundació Lluita contra la Sida del doctor Bonaventura Clotet, ara especialitzada en la lluita contra el coronavirus.

L’àrea delimitada comptarà amb tota mena de serveis a petita escala com zones esportives, piscina o restaurant. Els treballadors del càmping encarregats del seu funcionament tampoc sortiran de la zona durant dos mesos i passaran, juntament amb la resta de personal del càmping, testos PCR la setmana vinent..