El vot contrari de Junts per Tarragona acaba tombant l'acord pel Palau d'Esports

El Palau d'Esports Catalunya no podrà obrir al públic el proper mes de setembre. Així serà després que la Comissió de Territori municipal no hagi aprovat l'acord entre Ajuntament i Generalitat per a la cessió de l'equipament. Ho ha fet amb els vots en contra del PSC i Ciutadans i el de Junts per Tarragona, que ha acabat decantant la balança.

Sorprès i decebut per no poder tirar endavant un acord que diu permetia a Tarragona poder gestionar directament el principal equipament esportiu de la ciutat. Així s'ha mostrat el govern tarragoní després de rebre la negativa per part de diversos partits de l'oposició a l'acord arribat amb la Generalitat per a la gestió del Palau d'Esports.

Aquest contemplava que la titularitat tant dels terrenys com de l'equipament fossin a partir d'ara del govern català, mentre que la gestió del mateix fos cent per cent municipal. D'aquesta manera es podria implantar el pla de gestió programat a aprtir del proper mes de setembre.

Des del govern lamenten especialment el vot en contra de Junts per Tarragona i acusen l'oposició d'impedir desencallar un dels principals temes pendents de la ciutat.

L'OPOSICIÓ VOL QUE S'OBRI JA

L'acord ha rebut els vots contraris del PSC, Ciutadans i Junts per Tarragona i l'abstenció del PP. Des de Junts per Tarragona defensen que la fórmula de cessió és un acord insatisfactori per la ciutat i que no compleix els compromisos adquirits originàriament amb la Generalitat. Defensen que la titularitat de l'equipament també ha de ser municipal.

En el mateix sentit s'han pronunciat des del principal partit de l'oposició, el PSC, que reclama que es pugui gestionar l'equipament a través d'un conveni mentre es continua negociant la titularitat del mateix.

Un cop no aprovat l'acord existent, des del govern tarragoní es mostren oberts a continuar negociant la gestió del Palau tant amb la Generalitat com amb els grups de l'oposició.