Retorn accidentat del parquet al Palau d'Esports

Després de 5 mesos, avui el parquet del Palau d'Esports de l'Anella Mediterrània ha tornat a Tarragona. La ciutat el va cedir al pavelló de Fontajau de Girona que va quedar malmès per les tempestes. Ara, el parquet ha tornat a la ciutat, però de moment no es col·locarà. L'ajuntament espera poder tornar a utilitzar el pavelló de cara al setembre. El retorn del parquet, ha estat, podríem dir, accidentat.

INCIDENT AMB EL CAMIÓ QUE EL TRANSPORTAVA

Sobre les dotze del migdia els operaris ja estaven preparats al Palau d’Esports Catalunya per rebre el camió que transportava el parquet d’aquest recinte que la Generalitat va cedir a Girona després de les destrosses que va provocar el temporal Glòria al pavelló de Fontajau de la capital gironina. Però el parquet no ha arribat a l’hora esperada. Un desplaçament de la càrrega ha obligat el camió a aturar-se a l’entrada de l’A-27. Un incident anecdòtic que ha retardat unes hores el retorn del parquet que a Girona només s’ha utilitzat en tres partits per l’aturada de les competicions per la Covid-19. Fet el servei, tot i que Girona esperava poder retenir-lo un temps més, el parquet ha retornat a Tarragona, per tornar al magatzem del pavelló.

L'ESPORT TORNARÀ AL PALAU AL SETEMBRE

El consistori tarragoní confia poder tancar aquest estiu els tràmits per la cessió de la gestió del Palau d’Esports i rebre’l de mans de la Generalitat. Serà llavors, quan es municipalitzi l’equipament, que l’Ajuntament podrà cedir-ne el seu ús a les entitats esportives tarragonines que ho necessitin.