Pares, mares i alumnes protesten davant l'Ajuntament pel retard en les obres de l’Escola de l’Arrabassada

Un centenar de persones es van concentrar ahir davant de l’Ajuntament per tornar a reclamar celeritat a les obres de l’Escola de l’Arrabassada. Des de l’AMPA recorden que han creat la comissió Escola Nova per tal de vetllar que les obres finalitzin el més aviat possible.

Són els pares i les mares i els alumnes de l’escola Arrabassada que es van concentrar a la Plaça de la Font, davant de l’Ajuntament, per exigir més rapidesa i informació sobre les obres de la futura escola, iniciades el maig del 2018. Des de l’AMPA estan farts de la demora i una vegada més reivindiquen celeritat a les obres per posar fi a la situació en què es troben els infants. Fa pràcticament 14 anys que es troben en mòduls prefabricats.

LA GENERALITAT RESPON

Segons la previsió del Departament d’Educació  els alumnes podran estrenar les noves instal·lacions el curs 2021-2022. Per això des de l’AMPA han creat la comissió Escola Nova formada per pares i mares del centre per controlar i vetllar perquè l’escola finalitzi el més aviat possible.

A la concentració hi van assistir unes 150 persones i es va fer la lectura d’un manifest a favor de la nova escola Arrabassada.