El sindicat majoritari de l'Ensenyament, decebut amb l'organització del curs escolar 2020-2021

El sindicat d’USTEC-STES es mostra decebut després que la Generalitat hagi informat sobre la represa del nou curs escolar aquest setembre. Des del sindicat creuen que la nova organització és poc concreta i la inversió i la contractació de més personal són escasses per poder donar resposta a les necessitats del sistema educatiu.

La comunitat eductiva es mostra descontenta per la nova organització de la represa del curs escolar d’aquest setembre. Des del sindicat USTEC STES critiquen l’anunci que va fer ahir el govern, “poc concret i propagandística” diuen. Critiquen que el govern hagi donat total autonomia als centres per planificar el curs sense instruccions clares. Decebuts, consideren insuficient la partida extraordinària de 370 milions d’euros.

NO HI HA PROU PROFESSORS

Aposten per la presencialitat però per donar resposta a les necessitats del sistema educatiu troben insuficient també els 5.000 docents i professionals que es contractaran. Tampoc veuen amb bons ulls els grups estables de convivència.

Esperen que aquesta tardor no hi hagi rebrots perquè sinó, asseguren que no estaran prou preparats.

Aquest dimarts els portaveus del sindicat a Tarragona han mantingut una reunió amb Serveis Territorials i la Junta de Personal Docent per parlar d’aquest tema i resoldre altres dubtes pendents des del maig i que no havien obtingut resposta.