Concerts al carrer, als espais patrimonials i al Camp de Mart per reactivar la cultura a Tarragona

A partir d’aquest divendres Tarragona enceta un calendari cultural per reactivar aquest sector arreu de la ciutat després de la pandèmia. Durant els mesos de juliol i agost es duran a terme una quarantena d’actes dividits en quatre blocs.

El primer, un cicle de Jazz d’Estiu, on es faran set concerts en diversos espais patrimonials de la ciutat durant el mes d’agost. El segon apartat, Música al Carrer, es durà a terme el dissabte 18 i 25 de juliol on s’han programat de moment cinc concerts en diversos barris de la ciutat.

EL CAMP DE MART, PROTAGONISTA

Els altres dos blocs tindran com escenari el Camp de Mart, per una banda, diversos concerts durant el mes d’agost com Blaumut, Lildami o la Banda Unió Musical de Tarragona, entre d’altres. A banda, aquest equipament també acollirà cada divendres fins al 7 d’agost cinema amb versió original. En tots els actes la gran majoria de concerts els oferiran grups i intèrprets del territori.  

Per la gran majoria de concerts s’ha establert un preu popular o bé són gratuïts. El consistori demana comprar les entrades amb previsió a TarracoTicket per tenir una millor previsió de l’aforament.

SUBVENCIONS CULTURALS

A banda d’aquesta programació a partir del 17 de juliol s’obriran les subvencions a projectes culturals per minimitzar les conseqüències de la pandèmia en aquest sector. S’atorgaran fins a un màxim de 6.000 euros per a projectes subvencionables al 100%. L’Ajuntament de Tarragona hi destinarà un total de 100.000 euros.