Obren els primers casals i campus d'estiu

L’estiu ha començat amb molta incertesa pel sector de lleure però tot i això moltes entitats obriran les portes perquè els nens i nenes puguin gaudir de diverses activitats tot mantenint les mesures de seguretat i higiene. Aquest matí hem visitat el Tarragona Estiu Camp del Col·legi Sant Pau Apòstol, el primer d’obrir a la ciutat.

Reinventar-se perquè els infants puguin participar en  les activitats esportives i a l’aire lliure. Aquest any amb un caire més lúdic i amb gran difusió i sensibilització sobre les mesures higièniques exigides per garantir la seguretat de tots els participants.

Aquí però els nens i les nenes amb la il·lusió de retrobar-se amb amics i passar una bona estona, són conscients de la situació. Mentre alguns van a fer una capbussada a la piscina, d’altres aprenen una coreografia. Abans però han hagut de passar per una sèrie de protocols, com el control de temperatura, rentar-se les mans sovint i respectar les distàncies.

De moment només hi ha una quarantena de nens i nenes inscrits però a l’espera de com evoluciona l’epidèmia, els organitzadors preveuen, que el mes de juliol augmenti la demanda.