Pape Mbaye deixa el CBT

El senegalès abandona el club tres temporades després i fitxa per un equip de la segona divisió de Bèlgica. Se suma a l'adéu de Ferran Torres, que va anunciar la retirada. Si Berni Álvarez no convenç Torres de continuar un any més, caldrà buscar al mercat dos o tres fitxatges. I això costa diners.

Fitxar un efectiu nacional que funcioni és viable però car, i Ferran Torres és l'excepció que confirma la regla. Incorporar un estranger és relativament senzill, n'hi ha centenars que esperen la seva oportunitat a Europa, però com Pape, ben pocs. Considerat un més de la casa, el seu esperit de sacrifici i rendiment ha estat una garantia d'èxit per al CBT, que assumeix amb resignació l'adéu del senegalès. Els tarragonins no poden competir econòmicament amb l'oferta belga.

PAPE

Sense els dos pivots titulars, Berni aspira encara a fer canviar de parer Ferran Torres perquè posposi la retirada de les pistes. Si finalment Ferran ho deixa, el CBT haurà d'incorporar, com a mínim, dos jugadors interiors que podrien ser tres si l'equip assumeix l'ascens a la LEB Plata. Un nou contratemps per als del Serrallo.

Les baixes i els dubtes de futur a la LEB Plata condicionen el mercat del Club Bàsquet Tarragona, líder en solitari de la passada EBA i amb permís federatiu per assolir l'ascens.