Reclamen celeritat en la construcció de l'Escola l'Arrabassada

Les setmanes de confinament van obligar a aturar desenes d'obres públiques arreu. Una d'elles va ser la construcció de la nova Escola l'Arrabassada. Ara aquestes han tornat a començar però segons els pares de l'escola a un ritme molt menor a l'anterior. Per això reclamen informació al Departament d'Educació respecte a unes obres que ja acumulen diversos endarreriments

Són una cinquantena de pares, mares i alumnes de l'Escola Arrabassada de Tarragona, que aquest dimarts s'han concentrat a les portes del que ha de ser el seu nou centre educatiu en un futur pròxim. Ho han fet per reclamar celeritat en les obres i, sobretot informació de quins terminis comprendran aquestes després de l'aturada obligada de les mateixes per la pandèmia de la COVID-19.

Unes obres que van començar ara fa tot just dos anys i que el darrer termini d'execució situava el seu acabament a finals d'aquest mes d'agost. Uns terminis que des de l'AMPA del centre creuen que no es podran complir, més quan denuncien el ritme de les obres després de la represa un cop acabat el confinament és molt inferior a l'anterior.

OBRES

Per tot això demanen un calendari al Departament d'Educació i informació de com hauran d'afrontar les noves mesures de distanciament en l'àmbit educatiu si han de començar el nou curs als mòduls prefabricats on es torba ara l'escola. En declaracions al programa SOM-HI d'aquesta casa, el director dels Serveis Territorials d'Educació, Jean Marc Segarra, va assegurar que les obres s'havien reprès després i que l'endarreriment amb què es treballa és només l'obligat a causa de la pandèmia.

Des del Departament s'ha emplaçat a la direcció i a l'AMPA de l'escola a una reunió aquest mateix dimecres per a informar de la situació de les obres.