El Volei SPiSP presenta un recurs al CSD per reclamar l'ascens a Superlliga

El conjunt tarragoní ha acudit al Consejo Superior de Deportes en defensa d'uns drets que consideren s'han guanyat a la pista. La decisió federativa de deixar els cooperativistes sense premi tot i ser el segon millor equip de la temporada encara porta cua. L'entitat sap que és gairebé impossible que res canviï però es tracta, literalment, d'una qüestió d'honor.

La Federació Espanyola de Voleibol va dictar que pugen al sostre de l'especialitat els dos campions de grup malgrat que un d'ells no tenia el lloc confirmat per a una 'Final Four' que no es jugarà per culpa de la COVID-19. El Volei SPiSP, en canvi, ja havia fet els deures com a segon classificat per darrere de l'invicte Barça. Els tarragonins no esperen cap miracle per part del Consejo Superior de Deportes, que podria resoldre el cas en anys, però presenten igualment un escrit per defensar els seus drets esportius i que compta amb el vistiplau de la Federació Catalana.

CLASSI VOLEI

L'espectacular rendiment de la jova plantilla del barri de Sant Pere i Sant Pau provocarà l'interès dels rivals per adquirir alguns dels principals efectius. La intenció de Vlado Stevovski, però, és renovar l'actual vestidor i que les incorporacions provinguin només del júnior. Una plantilla de continuïtat i amb dotze mesos més d'experiència.

Ningú sap encara com es desenvoluparà la Superlliga 2 del curs vinent, que s'ampliarà a 31 equips si cap dels ascendits, entre ells el Cèvol Torredembarra, renuncia a la plaça. No es descarta la creació de tres grups, un més que fins ara.