La Cambra de Comerç de Tarragona impulsa el distintiu 'Segell Comerç de Confiança'

Des de la Cambra de Comerç de Tarragona impulsen el distintiu Segell Comerç de Confiança, una acreditació per donar suport econòmic al comerç de la ciutat i al mateix temps garantir la seguretat higiènica dels clients i els treballadors dels establiments.

A partir d’ara els establiments que ho vulguin podran adherir-se al Segell Comerç de Confiança. El distintiu que es podrà veure a l’entrada dels comerços, petits o grans, acredita que l’establiment segueix les mesures sanitàries del Protocol i Guia de bones pràctiques de la Secretaria d’Estat de Comerç. Una iniciativa per reactivar l’activitat comercial amb seguretat i reforçar la relació de confiança entre la clientela i els treballadors i les treballadores.

Des de la cambra de Comerç de Tarragona impulsen aquesta iniciativa. En faran un seguiment aleatori a les empreses per comprovar que es compleixen les  normes higièniques i saludables que exigeixen des del Ministeri de Sanitat:

L’identificador amb una validesa d’un any es pot sol·licitar via telemàtica mitjançant la plataforma de gestió de tràmits de la Cambra de Comerç de Tarragona.