Els usuaris de la residència de Llevant tornen al centre assistencial

Els seus 60 llits s'havien destinat a ampliar el parc de llits de Tarragona per fer front a la pandèmia. Ara ja no hi queden malalts i els residents habituals, que van ser reallotjats a l'Hotel Núria, han pogut tornar al centre.
68 dies després els 57 usuaris de la residència Santa Tecla Llevant allotjats a l'Hotel Núria tornen a casa. S'han passat els últims dos mesos a l'hotel en una maniobra de la Xarxa Santa Tecla que pretenia aïllar els avis de la pandèmia al mateix temps que habilitava els 60 llits del centre per ampliar el parc de llits disponibles per fer front a la crisi sanitària a Tarragona. Dos objectius que s'han complert.

El retorn dels residents al centre de Llevant arriba una vegada s'han buidat ja els llits utilitzats durant la pandèmia i després d'haver desinfectat el centre, ja sense malalts de Covid. Una dada significativa que indica que la malaltia va de baixa. Enrere queden dos mesos d'exili a un entorn pensat per un ús diferent de l'assistencial que ha exigit adaptació per part d'usuaris i també treballadors.

Igual que el trasllat del centre residencial a l'Hotel Núria, el dispositiu ha comptat amb la complicitat de l'Empresa Municipal de Transport, que ha estat l'encarregada de traslladar els residents en autobusos adaptats i retornar-los a la residència de Llevant.