CaixaForum reobre l'exposició sobre el món dels faraons

CaixaForum Tarragona és un dels primers espais culturals que ha reprès l'activitat. Ara s'hi pot visitar l'exposició sobre els Faraons, que a més s'allargarà fins al febrer. S'ha de fer però, tenint en compte les mesures d'aforament i d'higiene imposades per la normativa vigent.

Consumir cultura torna a ser possible a Tarragona. De fet, una quarantena de persones ja ho han fet el primer dia que l'espai cultural CaixaForum ha reobert portes. Ho ha fet a mig gas i amb mesures de seguretat sanitària extremes, seguint la normativa vigent. Els usuaris han de desinfectar-se les mans a l'entrada i accedir al recinte amb mascareta, no s'hi poden estar més d'una hora i han de respectar l'aforament màxim permès, en aquest cas de 26 persones. Per això, CaixaForum recomana la cita prèvia, per garantir l'accés escalonat dels visitants.

CaixaForum torna a estar operatiu de forma parcial. Ha obert al públic l'exposició "Faraó. Rei d'Egipte" però no realitzarà encara activitats paral·leles com els tallers familiars, si bé durant els caps de setmana sí que complementarà amb explicacions l'exposició.

L'exposició sobre els faraons s'allargarà fins al mes de febrer de 2021 i es podrà visitar en els horaris habituals d'obertura del CaixaForum tarragoní. La mostra ofereix un recorregut per una col·lecció d'objectes procedents del British Museum que explora simbolisme i ideologia del món dels faraons.