Unes 15.000 persones diàries acudeixen al Parc Central des de la seva reobertura

Després de la prova de l’obertura ha arribat la del cap de setmana. I les mesures de seguretat i control funcionen. El centre comercial Parc Central de Tarragona continua rebent persones des que va reobrir el passat dilluns coincidint amb l’inici de la fase 2 de desconfinament. Durant la setmana han entrat a les instal·lacions unes 15.000 persones diàries, unes xifres ‘modestes’, apunten des del centre, però que s’adapten a les exigències de l’estat pel que fa a les mesures de seguretat.

Tot està controlat, des que s’accedeix, amb la neteja de mans amb gels desinfectants; fins a la direcció del flux de persones en els passadissos, o les indicacions a terra per complir amb la distància de seguretat en les cues. A més, el centre comercial i l’interior dels establiments es desinfecten cada dia.

Tots els locals comercials, excepte un, estan oberts i el públic es reparteix per tot l’espai. Alguna botiga, des de la seva obertura a finals de setmana, acumula més cues a les seves portes. Unes cues que estan controlades pels equips de seguretat per complir amb les normes de distància. Els comerciants es mostren contents per l’arribada de compradors.

MÉS CAPACITAT A LA FASE 3

Parc Central ja pensa en la pròxima fase 3, en què els centres comercials podran ampliar l’aforament de les seves instal·lacions del 30% actual al 40, i les botigues del 40 al 50%. També s’espera que amb l’arribada de turistes quan s’obrin les fronteres augmenti l’afluència i les vendes per tenir una temporada menys dolenta.