El PSC no es planteja la dimissió de Ballesteros ni de Floria com a regidors

El PSC de Tarragona no contempla la dimissió de l’exalcalde Josep Fèlix Ballesteros i la regidora Begoña Floria com a membres de l’actual grup municipal. Des del govern, l’alcalde Pau Ricomà manifesta que ell no es sentiria còmode en la situació dels actuals regidors socialistes.

El grup municipal del PSC a Tarragona defensa sense fissures la innocència tant de l’exalcalde Josep Fèlix Ballesteros i la regidora Begoña Floria així com de la resta d’acusats pel cas INIPRO que, aquest dimecres es va conèixer, hauran de seure finalment al banc dels acusats.

Els socialistes demanen que el judici oral es celebri com abans millor per a què el procés pugui tancar-se amb l’absolució de tots els implicats, com recorden ja ha passat amb sis persones absoltes amb la interlocutòria feta pública en el dia d’ahir.

Mentrestant refermen la seva confiança en els dos regidors actuals i no contemplen en cap moment la seva dimissió. Sí que han estat donats de baixa com a militants del partit aquest dijous, després que demanessin ahir mateix els implicats

RICOMÀ DIU QUE ELL SE SENTIRIA INCÒMODE

Una decisió de no abandonar el plenari que ha valorat aquest dijous l’alcalde tarragoní Pau Ricomà. En declaracions a Tarragona Radio, Ricomà ha manifestat que ell veuria molt difícil la seva continuïtat en unes circumstàncies similars.

Des d’Esquerra s’ha unit a la petició que el procés es resolgui com abans millor, ja que creuen que malmet la imatge de la ciutat.