S'inicien les obres d'urbanització de la zona on s'ha d'instal·lar el centre comercial de Ten Brinke

Les màquines ja han començat a desembrossar el terreny i a fer els primers moviments de terres a la zona del Pla Parcial 10, al barri de Camp Clar al costat de l’Anella Mediterrània. L’Ajuntament de Tarragona ha iniciat les obres d’urbanització d’aquest indret on es construiran 1.200 habitatges, dels quals 400 seran de lloguer social. A més d’una àrea comercial de 66.500 metres quadrats que desenvoluparà l’empresa Ten Brinke.  L’actual situació de pandèmia havia posat en perill aquest inici d’obres que estava previst per l’abril.

Es preveu que les obres estiguin enllestides d’aquí a quinze mesos. Els treballs consistiran en la pavimentació dels carrers, la instal·lació dels diversos serveis de subministrament i també l’enjardinament i col·locació de mobiliari urbà.

Amb l’inici d’obres Ten Brinke comprarà els terrenys per un import de 14 milions d’euros més IVA. Aquesta era una de les condicions de la firma holandesa. Recordem que el passat gener el ple va adjudicar aquestes obres per un import d’11.400.000 euros. En aquest indret era on s’havia d’instal·lar Ikea.