Bars i restaurants demanen que s'ampliïn els horaris de les terrasses per fer rendible el negoci

Els vermuts de diumenge a la plaça de la Font han tornat durant el primer cap de setmana de la fase 1 de desconfinament. La majoria dels establiments han obert les seves terrasses al 50% de l’aforament i, gairebé les han omplert totes durant el migdia de diumenge.

Tot i el bon aspecte que presenten les instal·lacions amb una bona afluència, alguns hostalers de la plaça demanen a l’Ajuntament de Tarragona que ampliï els horaris de tancament, situats ara a les 11 de la nit. Consideren que en tenir menys temps d’activitat fa que es concentrin més persones a les terrasses durant el dia i també implica que la recaptació sigui menor. A més, demanen l’administració més agilitat a l’hora de gestionar les demandes dels empresaris i més flexibilitat per fer rendibles els seus establiments.

Malgrat les demandes, els bars i restaurants han obert les terrasses complint amb la normativa vigent: més distància entre taules i una constant desinfecció dels espais. Els tarragonins han pogut tornar a la plaça de la Font a fer el vermut de diumenge.

La nova fase 1 de desconfinament permet a la població gaudir de les terrasses amb familiars i amics, sense oblidar, però,  les mesures d’higiene i de distància social.