La RFEF finalitza la Segona B i preveu cinc grups el curs vinent

Punt final a la temporada del Nàstic. La Federació Espanyola anul·larà els descensos i mantindrà la promoció d'ascens amb seu única sempre que el govern estatal ho permeti. Això provocarà la creació d'un cinquè grup el pròxim curs per encabir els 18 conjunts que pugin de Tercera Divisió. D'aquesta manera, la categoria comptarà amb prop d'un centenar de participants, entre ells els grana, en places de permanència just abans de l'aturada.

S'aparca, doncs, la proposta d'alguns clubs de crear una Segona B professional, ja que la Federació creu que no existeixen les condicions legals per generar una nova Lliga. Si la Federació Catalana aplica la mateixa lògica que l'espanyola, la Unió Esportiva Valls pujaria a Tercera Divisió com a millor subcampió dels dos grups de Primera Catalana.

El final de les competicions no professionals oficialitza també la permanència del Vila-seca a Lliga Nacional juvenil i del Salou Futbol Sala a la Segona Divisió B. La decisió, però, s'ha de ratificar a través de la comissió federativa.