Les tendes de roba demanen que el client sol·liciti cita prèvia per anar a comprar

Provar-se una peça de roba era un dels exercicis que fins aquest dilluns no estava a l’abast de la ciutadania. Les mesures per desescalar el confinament proposades pel govern espanyol però, han permès l’obertura dels establiments comercials de menys de 400 metres quadrats. Una mesura d’alleujament que ha facilitat el retorn a l’activitat de tendes de roba minoristes, com pot ser la Madonna, a Tarragona.

La Neus ensenya peces de roba i aconsella una de les seves clientes. Feia més d’un mes que no ho feia. El confinament decretat per l’Estat l’havia apartat del seu establiment. Ara però, la tenda torna a tenir vida. Només conèixer les condicions decretades pel govern espanyol la Neus va activar part de les seves treballadores per reobrir el negoci.

ATENCIÓ PERSONALITZADA

Com la resta, Madonna també ha hagut d’adaptar els protocols per garantir la seguretat dels seus clients. L’atenció és personalitzada. Dues dependentes per a dues clientes. Totes amb elements de protecció com guants i mascaretes. Les clientes poden emprovar-se les peces escollides abans de decidir comprar-les, però la roba desestimada no tornarà directament a l’aparador.

La tenda està oberta en el seu horari habitual però per anar-hi a comprar els clients han de fer una sol·licitud prèvia. És la fórmula que han trobat a Madonna per evitar la presència de massa persones en un espai petit. A més, cada vegada que s’utilitza un emprovador aquest es desinfecta i neteja abans que hi entri un altre client.