La Lliga del Nàstic podria desencallar-se la setmana vinent

La Federació Espanyola de Futbol ha ajornat la compareixença del seu president prevista per aquest dimecres. Així, serà finalment la pròxima setmana quan es decidirà si s'aplica o no la proposta de cancel·lar els descensos i establir una promoció d'ascens a partit únic.

Des de Las Rozas mantenen contactes amb cadascuna de les federacions territorials per tal de sondejar l'opinió dels principals interessats. No existeixen precedents al respecte i això provoca que tant la Federació com el Consejo Superior de Deportes busquin una cobertura normativa completa que eviti impugnacions de clubs.

Un anunci oficial que, si finalment es produeix, no generarà cap trasbals per al Nàstic, fora de la part baixa i allunyat de la zona capdavantera. La decisió no només afectarà els conjunts de la Segona B i la Tercera Divisió, també els de categories posteriors que podrien veure alterat el mètode de compensacions per pujar. És el cas de la Unió Esportiva Valls que, sobre el paper, tindria tots els números per ascendir a Tercera Divisió com a millor subcampió de Primera Catalana.