Rítmica entre veïnes

La rítmica des d'un balcó i en companyia de la veïna. Les seccions del Nàstic reforcen la capacitat imaginativa per desafiar el confinament i no perdre el contacte entre els integrants. El cas de la gimnàstica rítmica a casa de la Bito Fuster és poc menys que sorprenent.

El Ramon júnior és porter del juvenil C del Nàstic i ha canviat els davanters de la Lliga per parets que posen a prova les seves habilitats amb uns guants orfes de Lliga des de la primera quinzena de març. El Ramon sènior és adjunt a la secretaria tècnica del Barça tot i que ara disposa d'una porció de temps lliure, preuat i insòlit temps, per optimitzar el canell amb la raqueta de pàdel. I la Rosa ha sortit a la mare: una altra apassionada de la rítmica, camaleònica perquè no necessita pas el parquet del pavelló per mantenir-se ben activa.

La secció de rítmica del Nàstic compta amb 150 nenes de totes les edats, des de les que competeixen a la multitud de tornejos escolars, territorials i catalans, a les que tot just comencen com a via d'entrada a l'immens ventall d'opcions esportives. La col·laboració de les professores, la connexió a internet i l'entesa amb els familiars facilita la resta: la COVID-19 no ha aturat els entrenaments, els ha transformat.

Originalitat imperdible de la Rosa i la seva veïna, la Vega, una més del Nàstic De balcó a jardí sincronitzen els exercicis.Tres classes a la setmana de prop de dues hores amb el suport d'il·lustres com la Bito Fuster, campiona del món l'any 1991.