S'ajorna Tarraco Viva fins a la tardor

No serà en principi fins a la tardor quan la recreació històrica d'època romana torni a omplir espais i carrers de la ciutat de Tarragona. Així ho ha decidit l'Ajuntament de la ciutat arran de la impossibilitat que es presenta en ple confinament causat per la pandèmia de la COVID-19.

COINCIDIRÀ AMB ELS 20 ANYS DE PATRIMONI MUNDIAL

Enguany el Festival s'havia de celebrar entre el 18 i el 31 de maig i tenia com a temàtica principal els aliments, el treball i la societat de l'Antiga Roma. Després de constatar la durada incerta del confinament, des del consistori s'ha posat de manifest que davant de les dificultats tant logístiques com organitzatives, l'esdeveniment es reprogramarà a la tardor per no perdre la continuïtat d'un festival que arriba enguany a la seva 22a edició i que en les noves dates, encara per determinar, es vol fer coincidir amb el vintè aniversari de la proclamació de Tarraco com a Patrimoni de la Humanitat durant el mes de novembre.

Un Festival que amb aquest ajornament podria recuperar un espai com l'amfiteatre que s'havia descartat per a les dates inicials a causa de les obres que s'hi han de dur a terme per assegurar el seu estat. Uns treballs, però, que també han hagut de ser aturats a causa de la crisi del coronavirus