Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

El Port de Tarragona rebaixa el ritme d'activitat de les obres

El Port de Tarragona ha demanat rebaixar l'activitat de les obres per adaptar-se a les mesures de prevenció del coronaviurs. Seguiran per complir els contractes vigents, però les actuacions s'ajustaran a mínims. 

Les obres al Port de Tarragona es mantenen, però rebaixen el seu ritme al mínim. L'autoritat portuària recorda que el decret d'estat d'alarma no imposa l'aturada de les obres ja en construcció i, per aquest motiu, es dona continuïtat als treballs que ja estan en marxa o que s'han adjudicat. Alhora, asseguren que les obres continuen amb menys intensitat, però no s'aturen per poder complir amb la seguretat jurídica. En qualsevol cas, hi treballen el mínim de persones possible.

LES OBRES DE LA NOVA TERMINAL DE CREUERS NO ESTAN AFECTADES

L'obra més important que està executant actualment el Port, la construcció de la nova àrea per a creuers al Moll de Balears no es veu afectada per les mesures de contenció. Té un termini d'execució de 18 mesos i s'hi inverteixen més de 30 milions d'euros.

Aquesta altra obra sí que rebaixa el seu ritme, la reforma de l'antiga seu de l'autoritat portuària passa a mínims mentre duri l'actual estat d'alarma. Aquí el Port hi inverteix prop de 5 milions d'euros per renovar els gairebé 5.000 metres quadrats de construcció.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ