La URV farà classes a distància durant els pròxims quinze dies

L'equip docent impartirà matèria a distància als alumnes, que ja no poden accedir als centres, seguint les indicacions de la universitat.

A la URV el professorat es troba ja realitzant docència en línia per intentar no perdre classes. No es faran avaluacions en aquest període i es valora la possibilitat d'allargar el curs si aquests quinze dies d'aturada s'amplien. La URV ha suspès també les jornades de portes obertes i la celebració de les Proves d'Accés a la Universitat estan pendents del que es decideixi des del govern de la Generalitat.

Les classes a la URV s'han transformat de presencials a virtuals i es pretén així donar continuïtat als continguts que estan impartint en cadascun dels ensenyaments malgrat que no es podran fer avaluacions. S'imparteix matèria, s'encomanaran i s'entregaran treballs i es faran petits tests de coneixements. Des de la URV s'ha enviat un comunicat als alumnes per informar-los dels canvis i demanar-los que col·laborin evitant reunir-se amb els companys o fer-ho en grups petits i mantenint les distàncies preventives.

Des de la URV ja feia alguns dies que treballaven amb la possibilitat de deixar els campus buits i fer teletreball, el professorat ha estat format per fer front a la docència a distància i els caps de departament supervisaran com s'estan duent a terme aquestes classes. Per altra banda també s'està parlant amb les empreses on es fan pràctiques per resoldre com afronten els alumnes aquestes dues setmanes.

Des de la URV no descarten haver d'allargar el curs si la suspensió de les classes dura més enllà d'aquests dies però, de moment, és només una possibilitat que hi ha damunt la taula.