Els restauradors es queden sense reserves i reclamen ajudes

Els restauradors són un altres dels sector més afectats per la crisi del coronavirus. Els de Tarragona reclamen que si finalment els establiments han de tancar, que la mesura es prengui quan més aviat millor per a poder acollir-se a ajudes econòmiques i preveure el seu futur immediat.

Aquesta era la imatge general dels restaurants de Tarragona poc abans de començar el servei de migdia d'aquest divendres. Buidor generalitzada en uns establiments que tenen com a restricció generalitzada no poder ocupar més d'un terç de l'aforament permès.

Tot i això des dels restauradors tarragonins creuen que la situació és d'un tancament 'de facto' en el moment en què des de les autoritats es recomana a la població que no surti de casa més enllà dels moviments totalment necessaris en matèria laboral, assistencial o de proveïment.

És per això que reclamen unes mesures clares, que poden comportar fins i tot el tancament total dels establiments. Creuen que d'aquesta manera podrien optar a les ajudes compromeses pel govern o poder establir plans de contingència amb els seus treballadors.

Unes mesures que ajudarien a pal·liar l'allau de cancel·lacions de reserves que ja s'estan produint i poder afrontar millor la situació un cop passin les restriccions actuals.