Tot a punt a Tarragona per a la multitudinària Trobada d'Escoles de Rugby


Unes 2.000 persones s'aplegaran dissabte al matí al Complex Educatiu de Tarragona per presenciar la proposta de rugby base més important de Catalunya. La Trobada d'Escoles del Club Rugby Tarragona compleix dissabte 16 edicions.

Dels 4 als 12 anys, més de 600 jugadors provinents de 13 clubs, tres d'ells del País Valencià, han marcat en el calendari el 7 de març, aquest dissabte, com a cita ineludible de la temporada. A principis de segle, el Club Rugby Tarragona va completar un pas endavant amb l'aposta pels més petits. Des de llavors, la resta d'entitats contemplen amb respecte i estima una cita que començarà a les 10 del matí i que es desenvoluparà paral·lelament a sis camps. Els protagonistes, ells i elles.

El rugby és només l'excusa per practicar una activitat física i, especialment, per nodrir als nens i nenes de valors útils més enllà de l'esport. També als familiars i amics que ompliran les instal·lacions amb activitats paral·leles, música en directe i un dinar de germanor. La Trobada d'Escoles del Club Rugby Tarragona es desenvoluparà fins a més enllà del migdia de dissabte i comptarà amb l'ajuda de més d'un centenar d'entrenadors.