Millor imatge, números similars

Toni Seligrat acumula 13 partits amb el Nàstic, els mateixos que el seu predecessor, Xavi Bartolo. L'equip ha crescut defensivament però, tot i els fitxatges, tan sols ha sumat sis punts més amb el nou entrenador i respecte a l'anterior etapa a la banqueta. La tímida millora és insuficient.

El 3 a 2 de Castelló ha desfigurat la notable estadística defensiva de Toni Seligrat al Nàstic, amb tan sols 13 gols en contra en 13 jornades. La mitjana d'un per partit és de conjunt de la part alta, però el dèficit del primer tram del campionat manté el projecte molt més a prop de baix que no pas de dalt:  tres punts per sobre de la promoció per la permanència. Ara bé, ofensivament els canvis són insignificants,16 dianes respecte a les 15 de Xavi Bartolo.

Els puntals en atac brillen per sota de l'esperat, especialment Pedro Martín, amb cinc gols. Que el lateral esquerre, Javi Bonilla, empati al capdavant de la taula de pitxitxis no és pas un símptoma positiu. 

Seligrat signa 17 punts de 39 possibles, només l'onzè millor registre de la Segona B des que va ocupar el càrrec al conjunt tarragoní. Va trobar-se un projecte erosionat per la pèssima arrencada però va comptar amb un mercat de l'hivern per transformar-lo de mode substancial amb jugadors de rendiment a curt termini. La imatge ha millorat, els grana són menys irregulars, però els cinc empats de 13 possibles limiten la recuperació de places a la taula.

L'enfrontament de diumenge a casa davant el Mestalla, el rival que marca el tall entre la salvació i el perill, pot acabar amb els dubtes o complicar el panorama d'un entrenador amb millors sensacions, de moment, que no pas números al Nàstic.