La minoria de l'equip de govern de Tarragona comença a passar factura

Amb el vot en contra de la CUP, Ciutadans, PSC i PP s’han tombat dos modificatius de crèdit. Entre altres coses es volien fer actuacions a la Biblioteca de Torreforta, a l’Espai Jove la Palmera, fer un patinòdrom a l’Anella Mediterrània o acollir la Volta Ciclista Catalunya.

La CUP, que té la clau de la majoria, ha avisat a l’equip de govern que seguirà votant en contra d’aquests punts fins que no es plasmin els acords que van tenir amb els pressupostos.

El PSC ha criticat que els modificatius arribin just el primer ple després d’aprovar els pressupostos. Assegura que l’equip de govern no té previsió ni projecte.

Al no aconseguir una majoria absoluta, el regidor de Serveis Econòmics, Jordi Fortuny, s’ha molestat i ha assegurat que era la primera vegada amb vint anys que no s’aprovava un punt com aquests.

Polèmica també pel cessament del gerent del Patronat de Turisme. El punt s’ha aprovat amb els vots a favor de l’equip de govern, Junts per Tarragona i la CUP. El PP, que el mandat passat ocupava la regidoria de Turisme ha criticat els arguments de la destitució.

El govern ha defensat la mesura, asseguren que l’actual gerent no està alineat amb els objectius estratègics del Patronat i creuen que dificulta la feina amb una vocació desmotivadora.

Altres grups com Ciutadans han criticat les formes del cessament. Tots els grups de l’oposició no creuen que ara sigui el millor moment per la destitució, quan encara no hi ha les bases del nou concurs redactades i s’acosta la temporada alta.