Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem. Més informació.

bàner 970x90 Advertisement

L'Empresa Municipal de Transports i d'Aparcaments de Tarragona es fusionaran per estalviar recursos

L’Ajuntament de Tarragona ha iniciat els tràmits i estudis per fusionar i convertir en una mateixa companyia l’Empresa Municipal de Transports i la d’Aparcaments. La mesura ha vist la llum verda per unanimitat del ple municipal i podria ser una realitat aquest mes de juliol.

Aquesta fusió permetrà un estalvi econòmic al consistori. Si l’experiència és positiva l’equip de govern també vol estudiar la possibilitat de fusionar ESPIMSA amb l’Empresa Municipal de Promoció Econòmica.

L’Empresa Municipal de Transports serà la que absorbirà a la d’Aparcaments. L’EMT té un major  volum de pressupost, xifra de negoci i treballadors. Els grups de l’oposició s’han felicitat de la iniciativa que ja feia alguns mandats que estava sobre la taula.

L’Empresa Municipal de Transports és la que gestiona els autobusos municipals. La d’Aparcaments, en canvi, s’encarrega dels set pàrquing públics i de les places d’estacionament regulat.

Canvia't al 39 a la TDT
hd

No ens perdis, canvia't al 39

Resintonitza el nou canal de TAC12 a la TDT

MÉS INFORMACIÓ