El Club Rugby Tarragona es traslladarà a Camp Clar al mes de maig

L'estat de les instal·lacions del Complex Educatiu és gairebé insostenible a l'espera de l'adequació d'un terreny de joc de l'anella que requereix, encara, altres actuacions. Des de l'entitat denuncien robatoris a la seva seu provisional des de l'any 2006.

La llar actual dels voltors malviu per marca de finançament públic, segons el mateix Rugby Tarragona. La gespa s'asseca, la nova bomba de rec no s'ha instal•lat i el terreny és dur, gairebé, com una pedra. Les ferides produïdes durant els partits van molt més enllà de les d'accions fortuïtes de qualsevol esport; i no és la primera queixa dels liles, atrapats en el temps per l'infructuós trasllat a Camp Clar. Sigui com sigui, marxaran de l'antiga Laboral cap a l'Anella aquesta primavera.

L'any 2006 van abandonar, provisionalment, el camp de gespa natural de Camp Clar, cedit al Nàstic. L'espai va desaparèixer just quan van començar les obres d'adequació de l'Anella Mediterrània, eternitzant l'estada del Rugby Tarragona al Complex Educatiu. L'entitat compta amb prop de 250 jugadors i jugadores de totes les edats i, de lloguer de 1.000 euros mensuals, no pot créixer.

El futur camp de rugby ha iniciat el procés de ressembrat a l'espera de la instal·lació 'sine die' d'un magatzem, una petita grada i vestidors. Auguren els entesos, a més, que caldrà substituir el pis per gespa artificial que sigui capaç de suportar el ritme d'entrenaments i partits.