CBT - Castelldefels (66-53)

El líder de la Lliga EBA no falla i allunya a quatre victòries un dels aspirants a la fase d'ascens enguany. És el segon resultat positiu seguit del conjunt dirigit per Berni Álvarez, que encapçala la taula en solitari.

El Castelldefels ha arribat a Tarragona reforçat per la incorporació d'Albert Real, un aler de 22 anys provinent del Navarra de LEB Plata i que el curs passat, encara a EBA, va destacar a Cantàbria. Els 8 punts del nouvingut, però, no han estat suficients per aturar la maquinària defensiva blava: i no és la primera vegada que els rivals del CBT pateixen per superar els 50 punts. Al final del tercer període, el 60-33 no deixava espai per a cap mena de dubte i, de la mateixa manera que va succeir la jornada anterior a la pista del Barberà, el Castelldefens ha maquillat el marcador a les acaballes quan els blaus han frenat el ritme.

Els 20 punts de Ferran Torres són la xifra ofensiva més cridanera del duel on destaca, d'altra banda, el gran rendiment de Jaume Zanca, autor de 13 punts i 8 rebots. El CBT ha dominat la zona, ha presentat bons registres des de dins d'ella i no ha necessitat inspirar-se des de la línia exterior per guanyar còmodament davant el Castelldefels. Amb 13 victòries i 3 derrotes els de Berni Álvarez conserven dos triomfs de marge sobre el primer equip que quedaria fora de la fase per pujar a la LEB Plata.

És el segon compromís consecutiu que els tarragonins han competit sense Joan Sorolla, que té permís del club per motius familiars, i que es reincorporarà a la dinàmica de grup la setmana vinent per preparar el pas per la pista d'un JAC Sants en crisi després d'encadenar dues derrotes; serà diumenge a les 13 hores.

Parcials: 26-17, 12-7, 22-9 i 6-20.

Estadística del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2098319&med=0