Tarragona activa el Pla d’Actuació Municipal en fase d’alerta per risc de vent i fort onatge

La ciutat de Tarragona continua en fase d’alerta amb el Pla d’Actuació Municipal pel risc de vent i fort onatge. Durant tot el dia s’han acumulat molts litres d’aigua en diferents zones. A l’Institut Pere Martell, l’aigua de la pluja ha entrat a les instal·lacions educatives pels forats causats per l’ona expansiva de l’explosió de la planta d’IQOXE de fa tot just una setmana. L’activitat acadèmica ha quedat suspesa durant aquesta tarda.  

Al costat del mar, i per segon dia consecutiu, les barques dels pescadors s’han quedat al Serrallo, per les males condicions marítimes. El passeig de l’Escullera ha continuat tancat per precaució, on les onades han superat els dics de contenció. La Policia Portuària ha estat atenta per si la gent s’acostava a les zones restringides. A més, la platja del Miracle, per exemple, ha perdut gran part de la sorra.

La Guàrdia Urbana i els serveis municipals han realitzat diferents actuacions a la ciutat durant les darreres hores per fer front a les conseqüències de la borrasca Glòria. A més, s’ha tancat l’accés als parcs i jardins de la ciutat per prevenir possibles caigudes d’arbres o d’objectes a causa del fort vent que encara bufa. També, s’ha tancat el passeig Arqueològic i el Fòrum de la Colònia.

Durant tot el dia, els Bombers han fet diverses sortides per evitar que caiguin objectes des de balcons o façanes, i, inclús, han acordonat algunes voreres que han patit el despreniment de teulades.