Miranda podria estenar-se diumenge

El nouvingut al Nàstic apunta de cara al duel davant el filial del Barça. La segona cara nova de l'hivern coneix a la perfecció Toni Seligrat, que veu en ell l'eina ideal per afegir caràcter a l'equip, en zona de descens a la Tercera Divisió.

La imatge a Llagostera va ser tan positiva que l'entrenador del Nàstic considera que la Lliga és injusta amb ells, situant-los al pou de la classificació i dos punts per sota de l'últim dels equips que salvaria el seu lloc a la categoria. Cinc jornades després de l'última alegria en forma de victòria, creu Seligrat que ja és hora que el vent bufi a favor del Nàstic.

El Barça B és tercer però encadena cinc duels sense victòries com a visitant on, a la vegada, és la defensa més fiable de tota la categoria. Adaptar-se a l'extrema qualitat del filial blaugrana serà imprescindible per disposar d'oportunitats.

I atenció perquè Miranda podria debutar ben aviat com a grana. Acaba d'aterrar a Tarragona, coneix bé Seligrat i ha de ser un pilar vital del mig del camp. L'altra cara nova, Ribelles, serà baixa per lesió durant tres  mesos.

El Nàstic-Barça B es jugarà diumenge a les 12 del migdia.