Torna a Llagostera

El 21 de juny del 2014 el Nàstic va patir un dels instants més durs de la seva història recent en caure eliminat davant el Llagostera durant la final per pujar a Segona. El pas dels anys ha tancat moltes de les ferides. I, lamentablement, la situació actual dels grana no permet perdre el temps mirant cap enrere.

No serà el primer cop que es creuen des d'aquella fatídica jornada, ho van fer a Segona però al Municipal de Palamós i no pas al d'un Llagostera que, de la mateixa manera que aquella tarda nit del 21 de juny, té l'opció d'afectar greument el futur esportiu del Nàstic.

Aquella final perduda va mantenir els de Vicente Moreno a la Segona B. Ara, però, una derrota a terres gironines complicaria encara més la permanència a la categoria i a les ordres de Toni Seligrat. El Nàstic és tercer per sota amb 18 punts i a tres de l'últim rival que se salvaria. Per la seva banda, el Llagostera és el novè, amb 10 punts més que els tarragonins.

Es tracta de l'inici de la segona volta i del primer cop que el Nàstic s'enfronta a un rival amb qui ja ho ha fet durant l'actual curs. L'anada al Nou Estadi va acabar amb victòria visitant i davant d'uns locals encara dirigits per Xavi Bartolo. Aquell Llagostera va ser pràctic i capaç de generar moltíssims problemes.

Serà demà dimecres a les vuit del vespre quan Seligrat i els seus obrin una intensa setmana que continuarà diumenge a les 12 i davant el Barça B. Sortir malparats dels dos enfrontaments podria complicar greument el futur de l'entitat.