La contaminació al mar serà l'eix temàtic del Parc de Nadal de Tarragona

35 tallers, 17 dels quals són nous respecte l'any anterior, conformen una nova edició que té com a principal novetat l'adaptació del parc a infants amb autisme. L'Espai Jove Kesse acollirà un any més el Casal per Nadal amb una quarantena d'activitats.

Els pirates jugaran enguany amb els més petits al Parc de Nadal de Tarragona. Ho faran amb jocs formats per elements reciclats i amb la voluntat de conscienciar als infants sobre la importància del desenvolupament sostenible. És per això que l'eix pedagògic i temàtic d'enguany serà la contaminació al mar.

Del 27 de desembre al 4 de gener els nens i nenes de Tarragona podran gaudir dels diferents tallers, 17 dels quals són nous respecte l'any anterior.

Una altra de les principals novetats d'enguany serà l'adaptació del parc als infants amb autisme. El 29 de desembre obriran portes una hora abans de l'habitual perquè els que pateixin aquest trastorn puguin gaudir plenament del parc de manera gratuïta.

Per altra banda, l'Espai Jove Kesse acollirà el Casal per Nadal adreçat a joves d'entre 12 i 35 anys. En total una quarantena d'activitats d'àmbits diferents entre les quals destaquen una xerrada sobre els esports electrònics, el primer Torneig d'Escacs, una exhibició de pop coreà o les ja clàssiques Precampanades de Cap d'Any.